Menu

8% rendement

Of je nu op zoek bent naar een recreatiewoning voor eigen gebruik, gedeeltelijk gebruik of rendement, The Sand biedt voor eenieder wat wils. Een luxe beachlodge genereert niet alleen een rendement dat ver boven de spaarrentes uitstijgt, maar bied je tevens altijd een schitterend toevluchtsoord wanneer je zelf wilt ontspannen. Het vormt de ultieme gelegenheid om te investeren in iets buitengewoons en om te bezoeken wanneer het jou uitkomt. Bovendien kunt u profiteren van de duurzame bouw van het vastgoed, wat kan leiden tot waardestijgingen die de inflatie overtreffen.

Belvilla

Voor het optimaliseren van uw verhuurervaring hebben we samengewerkt met de gerenommeerde verhuurmakelaar Belvilla. Met activiteiten in zowel Nederland als andere Europese landen, bieden zij een uitgebreid scala aan vakantiewoningen aan. Uw woning wordt gepresenteerd op meer dan 2.000 verschillende websites, en dit vertaalt zich in een aantrekkelijk rendement op uw investering. Belvilla neemt de volledige regie over de verhuur van uw beachlodge, waardoor de kwaliteit van het park op hoog niveau wordt gehouden en wij u volledig ontzorgen.

Het hele jaar door genieten van een aantrekkelijk rendement

The Sand’s beachlodges zijn niet alleen in de zomer een weelderige plek om te verblijven, maar bieden ook in de andere seizoenen een overvloed aan luxe en comfort. Als een bestemming voor alle vier de seizoenen kun je het hele jaar door genieten van de charme van de omgeving. Dit is niet alleen voordelig voor jou en je gezin, maar draagt ook bij aan de verhuurmogelijkheden, waardoor jouw woning het hele jaar door blijft renderen.

Het beheer

The Sand heeft een professionele beheerder in dienst genomen die verantwoordelijk is voor het volledige onderhoud en beheer van zowel uw woning als het park. Hij draagt zorg voor alle benodigdheden om ervoor te zorgen dat het verblijf van uw gasten vlekkeloos en naar volledige tevredenheid verloopt. Deze diensten worden gefinancierd door de eigenaren van The Sand via een jaarlijkse parkbijdrage. Op deze wijze wordt de voortdurende hoogwaardige kwaliteit van het park gewaarborgd en kunnen wij u een zorgeloze woonervaring bieden.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.