Menu

Een uniek project op een al net zo unieke locatie

Open vaarwater, natuurlijke begroeiing, vele rietkragen en uiteraard de weidse uitzichten. The Sand Schildmeer ligt op een unieke en ideale locatie midden in de prachtige natuur en is dan ook dé verblijfsplek om optimaal te genieten in alle rust.

Het strand als inspiratie

De naam The Sand is heel bewust gekozen. Vanaf het terras wandelt u zo het strand op. Watersportliefhebbers, zonaanbidders en tal andere gasten zullen hun plek vinden op dit mooie strand. In de zomer kun je moeiteloos afwisselen tussen de vele spannende watersportactiviteiten en ontspannen dagen op het strand, waar het meer en het zomerse gevoel samenkomen.

Genieten gaat hier vanzelf

Verblijven in de natuur, de tijd vergeten en je overgeven aan de pure luxe. Hier mag en kan het. De luxe recreatievilla’s op het park zijn met zorg ontworpen, zodat elke eigenaar of gast het gevoel heeft hier in volledige privacy te verblijven. Of je nu urenlang wilt wandelen, de hele dag op het water wilt doorbrengen, of eindeloos wilt staren naar de horizon vanaf je eigen terras, hier kom je vanzelf tot rust. Eenmaal in jouw luxe villa, begrijp je meteen de betekenis van quality time.

Roeien, surfen, suppen, zeilen en varen

Overal waar je kijkt, wordt The Sand omgeven door water, wat de locatie een ware atmosfeer van watersport ademt. Of je nu van zeilen, surfen, suppen, roeien houdt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met je eigen optionele aanlegsteiger is het slechts een kwestie van instappen, en je boot bevindt zich direct op het uitgestrekte Schildmeer, klaar voor avontuur op open water. Als je de benodigde uitrusting liever wilt huren, is dat ook geen enkel probleem. In samenwerking met het watersportverhuurbedrijf naast The Sand, kun je alle benodigde spullen huren, variërend van kajaks tot sups en zelfs motorboten. Alles ligt binnen handbereik. Dit is de perfecte gelegenheid om te genieten van het uitgestrekte waterlandschap en je passie voor watersport tot leven te brengen. The Sand biedt je een ongeëvenaarde toegang tot een wereld vol nautische avonturen.

Aan alles gedacht

De moderne en luxueuze recreatievilla’s streven naar het ultieme gevoel van pure ontspanning. Elk aspect is met luxe, privacy, ruimte en comfort in gedachten ontworpen. Elk detail is zorgvuldig overwogen, inclusief de buitenruimte, zodat je kunt genieten van een ruime veranda met een buiten openhaard. De royale kavels zijn niet alleen uitzonderlijk ruim, maar worden ook volledig afgeschermd van de omgeving door het terras. Kortom, The Sand voorziet in alle aspecten waar gasten op dit niveau naar verlangen, waardoor verhuur via The Sand bijzonder aantrekkelijk is.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.